ALGEMENE VOORWAARDEN

 1. FOTOREPORTAGE:
 2. Deze voorwaarden zijn van toepassing op al het beeldmateriaal en opdrachten die zijn uitgevoerd door de fotograaf Baron Fotografie
  Bij het boeken van een fotoreportage gaat u hier automatisch mee akkoord.
 3. Als u een fotoreportage boekt gaat u automatisch akkoord met het plaatsen van de foto’s op social media, tenzij vooraf anders is overlegd.
 4. Alle foto’s worden door Baron Fotografie zorgvuldig bewerkt, en alleen de bewerkte versie in hoge resolutie wordt geleverd. Originele / RAW bestanden worden nooit geleverd.
 5. Als u een fotoreportage boekt gaat u ook akkoord met de stijl van Baron Fotografie. De fotograaf wijkt niet af van haar eigen stijl
 6. De klant dient altijd enige naamsvermelding te gebruiken op social media en/ of elders op internet
 7. De foto’s die geleverd zijn door Baron Fotografie dienen niet door de klant bewerkt of bijgesneden op internet te worden geplaatst.
 8. Cadeaubonnen: Deze worden voor aflevering van de bon betaald, en deze is niet inwisselbaar voor geld. De bon is voor onbepaalde tijd geldig. Eventuele prijsverhogingen in verloop van het jaar dienen extra bij betaald te worden.
 9. Baron Fotografie is niet verantwoordelijk voor het gedrag van de kinderen tijdens een fotoshoot.
 10. Bij slecht weer wordt de fotoshoot verplaatst naar een andere data, de fotograaf is niet verantwoordelijk voor een binnenlocatie.
 11. Na afloop van de fotoreportage ontvangt de klant de factuur per mail die binnen 10 dagen dient te worden voldaan. Als de betaling niet is voldaan worden de foto’s niet geleverd.
 12. Annulering: tot 48 voor de fotoreportage kan het kosteloos worden geannuleerd. Als de klant niet komt opdagen of binnen 24 uur afzegt zonder geldige reden, zal de helft van de fotoreportage moeten worden betaald. Bij annulering moet er wel binnen 14 dagen een nieuwe afspraak worden gemaakt.
 13. Bij minishoots dient u binnen een week na levering van de voorbeelden uw keuze te maken. Na betaling van de factuur ontvangt u de gekozen foto’s.
 14. Bij annulering van de fotograaf: Als Baron Fotografie tot geen mogelijkheid de afspraak door kan laten gaan, door bijv ziekte of persoonlijke omstandigheden dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt, of zij helpt u zoeken naar eventueel een andere fotograaf zijn kring.
 15. Het auteursrecht van de foto’s berust altijd bij Baron Fotografie.

Algemene voorwaarden Bruidsfotografie

1. Een aanvraag kan worden gedaan via het contactformulier op de website van Baron Fotografie, per mail, of whatsapp, zie contactgegevens
2. De fotograaf kan een trouwdatum maximaal 14 dagen reserveren tot er een besluit is genomen om Baron Fotografie als trouwfotograaf te boeken.
3. Op bruiloften zal ik respectvol en professioneel om gaan met de situaties en de mensen op deze dag. Ik ben niet verantwoordelijk voor het fotografeer gedrag van de gasten. Gelieve aan de gasten laten weten dat het niet is toegestaan om de fotograaf in de weg te staan deze dag of het zicht op de juiste momenten zodanig te belemmeren, of te bemoeien met de fotograaf.
4. Een maand voor de trouwdag dient de aanbetaling te worden voldaan van € 450,00. De andere factuur wordt op de trouwdag of de dag na de trouwdag verstuurd en dient binnen 10 dagen te voldaan.
5. Mocht het bedrag niet binnen de aangegeven tijd te zijn voldaan, dan worden de foto’s / producten niet geleverd.
6. Na een bruidsreportage worden er door Baron Fotografie geen foto’s verstuurd naar familieleden of vrienden van het bruidspaar. Het bruidspaar zal ten alle tijden op de eerste plaats staan. Zodra zij alle foto’s hebben ontvangen kunnen zij ze zelf doorsturen naar hun familieleden en vrienden.
7. De fotograaf is niet verantwoordelijk voor de binnen of buitenlocatie van de trouwreportage. Zij kan meedenken en adviseren maar het bruidspaar zal zelf een locatie regelen.
8. In geval van ziekte, ernstige omstandigheden of persoonlijke omstandigheden waardoor Baron Fotografie deze opdracht echt niet kan uitvoeren zal zij dit zo spoedig mogelijk laten weten waardoor zij u kan adviseren met een andere fotograaf in haar omgeving met ongeveer de zelfde prijsklasse en stijl.
9. Bij annulering van het bruidspaar binnen een maand voor de bruiloft zal de aanbetaling in rekening worden gebracht.
10. De fotograaf selecteert en bewerkt zelf de foto’s en zoekt zelf de mooiste uit. Er zal genoeg variatie zijn die op de USB komen te staan.
11. Trouwalbum: Als het bruidspaar de keuze heeft gemaakt voor de optie met trouwalbum zal de fotograaf het album opmaken met de mooiste foto’s. Het bruidspaar ontvangt voor het bestellen van het album een digitaal voorbeeld. Er kan nog het één en ander worden gewijzigd tot 2 maal kosteloos. Als het bruidspaar akkoord is met het album wordt het pas besteld.