Beste bezoeker,

Als eerste wil ik mij even voorstellen.
Mijn naam is Bianca Brunsman-Baron. Ik word ook wel Bibi genoemd
Ik ben 31 jaar en alweer 11 jaar Getrouwd met Niek. Ik ben moeder van Lindsey ( 10 jaar) , Calvin ( 8 jaar) en Maeson ( 19-mei-’21)
Mijn passie is zoals jullie zien fotografie. Ik vindt het fantastisch om beelden te mogen vastleggen die iets vertellen. Vooral bruidsfotografie is een onderdeel van de fotografie waar het meest mijn hart ligt. Het op beeld mogen vastleggen van emoties en liefde op zo’n dag. Dat is toch fantastisch. Ik ben een rustig persoon en probeer elk moment te pakken zonder dat mensen het al te veel door hebben. Ik probeer dan ook zo onopvallend mogelijk te werken. Elk foto die men krijgt wordt zorgvuldig bewerkt. Hiermee ben ik zeer perfectionistisch en voeg ik bij elke foto mijn eigen stijl toe. Ook gezinsreportages doe ik met alle liefde. Het liefst op een buitenlocatie, waar vooral kinderen het meest zich zelf kunnen zijn. Even spelen, een wandelingetje, af en toe even bij elkaar en met elkaar kletsen. Ik geniet hiervan, en hoop dit nog jaren lang te mogen doen.

Ik fotografeer nu zo’n 13 jaar. In 2011 heb ik de fotografie opleiding afgerond aan de FotoVakSchool in Apeldoorn. En in 2014 ben ik officieel begonnen als zelfstandig ondernemer waar Baron Fotografie is ontstaan.