ALGEMENE VOORWAARDEN

 1. FOTOREPORTAGE:
 2. Deze voorwaarden zijn van toepassing op al het beeldmateriaal en opdrachten die zijn uitgevoerd door de fotograaf Baron Fotografie
  Bij het boeken van een fotoreportage gaat u hier automatisch mee akkoord.
 3. Als u een fotoreportage boekt gaat u automatisch akkoord met het plaatsen van de foto’s op social media, tenzij vooraf anders is overlegd.
 4. Alle foto’s worden door Baron Fotografie zorgvuldig geselecteerd en nabewerkt, en alleen de bewerkte versie in hoge resolutie wordt geleverd. Originele / RAW bestanden worden nooit geleverd.
 5. Als u een fotoreportage boekt gaat u ook akkoord met de stijl van Baron Fotografie. De fotograaf wijkt niet af van haar eigen stijl
 6. De klant dient altijd enige naamsvermelding te gebruiken op social media en/ of elders op internet
 7. De foto’s die geleverd zijn door Baron Fotografie dienen niet door de klant bewerkt of bijgesneden op internet te worden geplaatst.
 8. Cadeaubonnen: Deze worden voor aflevering van de bon betaald, en deze is niet inwisselbaar voor geld. De bon is voor onbepaalde tijd geldig. Eventuele prijsverhogingen in verloop van het jaar dienen extra bij betaald te worden.
 9. Baron Fotografie is niet verantwoordelijk voor het gedrag van de kinderen tijdens een fotoshoot.
 10. Bij slecht weer wordt de fotoshoot altijd verplaatst naar een andere data ( Bij regen , sneeuw of harde wind, bij kou extra laagjes aan) de fotograaf is niet verantwoordelijk voor een binnenlocatie.
 11. De reservering voor een fotoshoot staat vast nadat de aanbetaling is voldaan ( 25% van het bedrag)
 12. Na afloop van de fotoreportage ontvangt de klant de factuur per mail die binnen 8 dagen dient te worden voldaan. Als de betaling niet is voldaan worden de foto’s niet geleverd.
 13. Annulering: tot 24 uur voor de fotoreportage kan het kosteloos worden geannuleerd. Als de klant niet komt opdagen of binnen 24 uur afzegt zonder geldige reden, zal de helft van de fotoreportage moeten worden betaald. Bij annulering moet er wel binnen 14 dagen een nieuwe afspraak worden gemaakt.
 14. Bij minishoots dient u binnen 10 dagen na levering van de voorbeelden uw keuze te maken. Nadat de betaling is voldaan ontvangt u de gekozen foto’s.
 15. Bij annulering van de fotograaf: Als Baron Fotografie tot geen enkele mogelijkheid de afspraak door kan laten gaan, door bijv ziekte of persoonlijke omstandigheden dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt, of zij helpt u zoeken naar eventueel een andere fotograaf zijn kring.
 16. Het auteursrecht van de foto’s berust altijd bij Baron Fotografie.

Algemene voorwaarden Bruidsfotografie

1. Een aanvraag kan worden gedaan via het contactformulier op de website van Baron Fotografie, per mail, of whatsapp, zie contactgegevens
2. De fotograaf kan een trouwdatum maximaal 14 dagen reserveren . Na akkoord ontvangt u de factuur van de aanbetaling. Zodra deze is voldaan staat de datum pas definitief vast.
3. De aanbetaling wordt niet terug gevorderd als de bruiloft binnen 3 maanden voor de trouwdatum wordt geannuleerd.
4. Op bruiloften zal ik respectvol en professioneel om gaan met de situaties en de mensen op deze dag. Ik ben niet verantwoordelijk voor het fotografeer gedrag van de gasten. Gelieve aan de gasten laten weten dat het niet is toegestaan om de fotograaf in de weg te staan deze dag of het zicht op de juiste momenten zodanig te belemmeren, of te bemoeien met de fotograaf.
5. U ontvangt de factuur binnen 2 dagen na de bruiloft
6. Mocht het bedrag niet binnen de aangegeven tijd te zijn voldaan, dan worden de foto’s / producten niet geleverd.
7. Na een bruidsreportage worden er door Baron Fotografie geen foto’s verstuurd naar familieleden of vrienden van het bruidspaar. Het bruidspaar zal ten alle tijden op de eerste plaats staan. Zodra zij alle foto’s hebben ontvangen kunnen zij ze zelf doorsturen naar hun familieleden en vrienden of de online gallery met hen delen
8. De fotograaf is niet verantwoordelijk voor de binnen of buitenlocatie van de trouwreportage. Zij kan meedenken en adviseren maar het bruidspaar zal zelf een locatie regelen.
9. In geval van ziekte, ernstige omstandigheden of persoonlijke omstandigheden waardoor Baron Fotografie deze opdracht echt niet kan uitvoeren zal zij dit zo spoedig mogelijk laten weten waardoor zij u een andere fotograaf kan adviseren in haar omgeving met ongeveer de zelfde prijsklasse en stijl.
10. Bij annulering van het bruidspaar binnen 2 maanden voor de bruiloft zal de aanbetaling in rekening worden gebracht.
11. De fotograaf selecteert en bewerkt zelf de foto’s en zoekt zelf de mooiste uit. Er zal genoeg variatie zijn van alle foto’s die jullie ontvangen.
12. Trouwalbum: Tijdens het gesprek kunnen jullie kiezen uit de optie: Zelf de foto’s uitzoeken die in het album moeten komen ( door de foto’s in de gallery uit te kiezen)
Of dat de fotograaf de foto’s uitzoekt en het album indeelt.
Nadat het album klaar is ontvangen jullie het voorbeeld hiervan.
Er is een mogelijkheid om het album kosteloos te wijzigen tot maximaal 5 foto’s voordat het album wordt besteld.
13. Het auteursrecht van de foto’s berust altijd bij Baron Fotografie. De foto’s zijn voor persoonlijk gebruik. Daarom zouden deze nooit mogen gedeeld worden met derden voor commercieel gebruik zonder toestemming van de fotograaf.
14. De fotograaf zal nooit RAW bestanden leveren, deze blijven altijd bij de fotograaf. Het is dan ook niet de bedoeling dat geleverde foto’s worden bewerkt door derden.