Trouwen

JULLIE GAAN TROUWEN!

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!
En wat is nou 1 van de belangrijkste dingen die je als eerst moet regelen? De fotograaf natuurlijk! Dan ben je bij Baron Fotografie aan het juiste adres.
Want met meer dan 100 bruiloften op de teller heb ik ervaring genoeg om jullie vast te leggen zoals jullie zijn, en zoals jullie het willen. Spontaan en ongedwongen.
Ik ga zo veel mogelijk onopvallend te werk. En houd de hele dag focus op alle mooie unieke en spontane momenten.

Voor:
Voor de bruiloft, is het handig om natuurlijk eerst een trouwdatum te hebben, daarna zullen de trouwlocatie (evt kerk) en de feestlocatie geregeld moeten worden. Als dat alles is gedaan wordt het tijd om mij een bericht te sturen om te zien of ik nog beschikbaar ben voor jullie trouwdag. Ik nodig jullie graag uit voor een vrijblijvend gesprek. We bespreken jullie wensen en ik geef jullie graag meer informatie over de verschillende pakketten. Ook help ik jullie met de dagplanning.
Graag hoor ik binnen 14 dagen na het gesprek of jullie mij als trouwfotograaf willen . Tot die tijd wordt de trouwdatum voor jullie gereserveerd. Zodra de aanbetaling is voldaan , staat jullie trouwdag definitief vast. Vlak voor de bruiloft spreken wij elkaar nog eens om alles door te nemen , dit mag ook telefonisch of via mail.

Tijdens: Tijdens jullie trouwdag is het van belang dat jullie optimaal kunnen genieten, wees lekker je zelf. En maak je niet druk over hoe je op de foto moet komen, tijdens de fotoshoot vertel ik precies wat jullie kunnen doen. De rest van de dag letten jullie gewoon niet op de camera, mijn bedoeling is vooral om die echte momenten te pakken! Dat zijn de mooiste herinneringen. Soms help ik de ceremoniemeester ook wel eens mee met bijv. mensen bij elkaar roepen etc. Samen maken we er een onvergetelijke dag van!

Na:
Na de bruiloft ontvangen jullie binnen 3 dagen de preview van minimaal 25 foto’s.
Jullie ontvangen deze in een online gallery, welke te delen is met vrienden en familie.
Daarna zal het een aantal weken duren voor alles geleverd wordt. De foto’s worden geselecteerd en zorgvuldig nabewerkt ik mijn stijl. Ook wordt het album opgemaakt. Zodra alles is goedgekeurd wordt het album besteld. De foto’s en het album worden geleverd binnen 10 weken. Jullie kunnen een jaar lang gebruik maken van de online gallery. Want jullie krijgen uiteraard ook nog een prachtige houten USB.


Bekijk hier het portfolio voor trouwen

Voor de meest recente beelden kunt u het best de insta pagina bezoeken van Baron Fotografie https://www.instagram.com/baron_fotografie/

De agenda voor 2023 loopt al aardig vol. Willen jullie weten of ik jullie gewenste trouwdatum nog beschikbaar ben? Stuur gerust een appje/ mailtje.

LEES DE EXTRA INFORMATIE HIERONDER
Graag vertel ik jullie meer in een vrijblijvend gesprek, hiervoor mogen jullie mij altijd mailen of appen.
Lees altijd eerst de algemene voorwaarden voor u een trouwreportage boekt.

  • Als er ruimte voor is kunnen er bedankkaarten worden gemaakt, deze zijn € 0,50 p.s. ( 10×15 cm)
  • Extra uren zijn bij te boeken voor € 100,00 per uur
  • Ik fotografeer maximaal 12 uur
  • Er zijn ook mogelijkheden voor ouderboekjes 15×20 cm
  • tot 75 km buiten Rijssen zijn de reiskosten inbegrepen. Buiten 75 km wordt er € 0,35 per km berekend

Je kunt appen naar: 06 54 79 64 14
of mail naar info@baronfotografie.nl